Många är vi nog som trivs bäst hemmavid där vi kan göra det som passar oss. Vi har en trädgård kanske som vi kan påta i och vi kan möblera våra hem exakt som vi önskar oss. På denna sajt så kommer vi att ge tips på mycket som har med våra hem att göra.

Vi som driver denna sajt har en gård som ligger inte allt långt ifrån en större stad och vi trivs med vår tillvaro här. Tre barn plus hund och katt ger oss oerhört mycket och vi lever mycket av det gården ger oss. Vi har planer på att skaffa djur som kan ge oss mat. Exempelvis höns som ger oss de ägg som vi behöver. Vi försöker inte alls bli självförsörjande men vill gärna slippa vara så beroende av att hela tiden åka och handla mat.

Skulle vi lyckas att bli helt och hållet självförsörjande så är inga gladare än vi. Vi hoppas att ni vill följa med på vår familjs resa här på Internet. Vi kommer att blanda stort och smått i bloggen och det mycket av de vi skriver kommer att handla om det som intresserar oss. Framförallt vi föräldrar, framöver då barnen blivit äldre så kan de få ta över denna blogg och fortsätta att skriv. Det vill säga om de har lust med detta.